Helgen!

Ja nu är helgen över och vi landar tillbaka i verkligheten!
I fredags så åkte vi vid 12:30 till Abu Dhabi. Fick skjuts av en tysk tjej och hennes kille. Taggade till tusen i bilen!
Kom till hotellet som var jättefint och suuuper bra service! Frågade på en gång vart poolen var och om det fanns en poolbar. Upp och bytte om och smörjde in oss. När vi kommer ner ser vi att poolen är i skuggan. Fail. Men Alkohol servarade dom iallafall så det var lugnt! ;) och så hade dom en jacuzzi som vi spenderade mestadels av tiden i!
.
Efter några timmar och drinkar senare tog vi oss upp till rummet och började göra oss i ornding.
Sen tog vi oss en taxi för att käka middag. Efter mycket om och men fram och tillbaka så hittade vi ngt form av hak att äta på sen åkte vi ut till arenan och det tog aaaaslång tid! Vi han nyktra till och bli arga på taxichauffören som inte hittade.. Suck!
.
Till slut kom vi fram och vi hade en heeelt galet bra och rolig kväll! Tog massa bilder, vi får se om ngn hamnar här på bloggen lite snare ikväll. Jag hade inte min kamera så allt är på else och karens kamera! :D Galet var det iaf! och ingen del av scenen eller plattformen rasade heller. höhö! Vi hade stadig mark under fötterna i form av grus! Aldrig varit med om tidigare. :)
.
Sen var det hem till hotellet och insåg att vi inte hade ngt att äta förutom Oreaos.. Inte världens bästa nattamat! :P INGENTING var öppet! :S
.
Lördagen kan beskrivas med ett ord BAKISHÄNG! Vi pallrade oss ner till frukostbuffen sen upp och rätt ner i sängen igen. Vi var väldigt trötta och slitna.. Kändes som mitt huvud var av en annan värld.. Så vi degade framför TVn till 1.. Sen tog vi en taxi till våran tyska väns hotell och sen hem!
Ett depå stopp på Burger King och sen hem rätt ner i sängen 1 timme! Sen var det vidare och mötte upp lite folk för middag, kaffe och bio..
Såg "we bought a zoo".. säger bara en sak! SE DEN!!!!!!!!!! Grät och skrattade och log så himla mycket!
Dock så hade vi ännu en bebis precis framför oss. .Först grät den och sen somnade den och började SNARKA! Mitt i den mest känslosamma scenen på filmen.. Vi kunde INTE hålla oss från skratt.. Gosh! haha. Men kul var det!
Har haft en MYCKET bra helg!!
.
Det behövdes för den här veckan kommer suga livet ur mej!! Vi har 1 presentation om humrar på torsdagm 1 inlämningsuppgift på torsdag. 2 prov på söndag och 1 salsupssats på söndag som vi måste vara väl pålästa inför.. och sen nästa torsdag har vi även 1 rapport i marknadsföring som ska in..
B Y  L I F E!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Har iallafall fixat visum till Kenya idag, It is happening!!!!!
Kom tillbaka om några timmar för lite bilder!
Nu är det teaprty med tjejerna! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

annaidubai

Jag pluggar Hospitality Management på skolan Emirates Academy. Här är lite av vad som händer i mitt liv at the moment..

RSS 2.0