Mitt i veckan

Det är vad det är här! Idag är det tisdag men för oss onsdag. Vilket betyder 2 dagar kvar på skolveckan! SKÖNT!
Har haft en helt ok dag här borta..
Gillar inte marketing så mkt men men.. Det är så många ord och termer.. Förhoppningsvis så sätter det sig snart!
.
Efter skolan har jag haft grupp arbete. Vi håller på att göra en presentation om Paul Bocuse. Han är en väldigt känd kock från frankrike. Mycket intressant! =)
.
Har även lagat mat till mig och Else. Lasagne blev det.. Vart helt ok. Inte som hemma.. Men nu har jag mat för ett tag framöver.. Dock fortfarande problem med att jag inte har micro... Kanske skulle investera i det ändå..
.
Jaja nu är det dags att återgå till pluggandet.. Behöver även städa rummet. Men det får nog vänta till helgen! ;)

Bättre!

Ja nu är jag på bättreingsvägen!
Idag har jag till och med kunnat äta lunch! WOW! Fortfarande inga hungerkänslor men kan iallafall känna lukten av mat igen. =)
Igår gjorde jag inte många knop. Försökte överleva. Var helt utmattad och konstig. Fick lov att gå från sista lektionen för jag var så yr. :S Läskigt. Men men!
På kvällen så pluggade jag lite lite och kollade på Friday Night Lights. OMG denär så bra och fänslande den serien alltså.. Skulle haft te dejt med tjejerna men orkade inte. Så jag låg i sängen och dom kom och så snackade vi. Bra värd jag var.. Not.. hehe..
.
Sen sent på kvällen kom Jesper och Ullis och lämnade MASSA saker. Både ätbart, drickbart och andra nödvändigheter! TACK SÅ MYCKET!!! Saknar er så mycket redan! <3 Har varit skönt med lite familj här.. =) Men jesper kommer ju tillbaka om ca 2 veckor så. :)
.
Nej nu är det minsann dags att plugga igen. Så man får ha lite fritid i helgen!

Matförgiftad!

Varnar känsliga läsare!
Japp. Efter gårdagens inlägg publicerats började helvetet...
Jag har varit uppe hela natten och kräkts. Började väl runt 22:30 och sedan eskalerade det ganska lavinartat. Mellan 23-02 kräktes jag ca 2 gånger i timmen. Jag var en hel del slut kan jag säga.. Fortsatte fram till ca 6 imorse. Togen treo. Då lyckades jag somna om! Sov till 9 och sen låg jag i sängen och tyckte mest synd om mig själv... kollade lite serier och försökte dricka vatten!
.
När klockan närmade sig 12 tyckte jag att jag var ritkgit pigg. Så jag gick ner till tranden, köpte mej en jordgubbsmilkshake och en vatten och la mig till rätta. Läste lite bok och började må allmänt dåligt igen. Sen vet jag inte riktigt vad som hände. Men sov/ var i någon form av dvala i några timmar tills jag fick någon form av energi och gick upp i lägenheten igen. La mig i sängen och vilade.. Efter ett låångt tag tog jag mig upp igen och pluggade lite faktiskt! :) Men har inte alls pluggat så mkt som jag skulle behöva.. Men har faktiskt inte orkat! Jag har kräkts så mkt att jag har ont i nacken.. ;)
.
Sen kom iallafall Ullis, Vera och Jesper hem, dom hade varit i Oman hela dagen. Vi beställde hem lite mat. Första gången jag åt på 1 dygn!!
.
Efter middagen packade jag ihop mina grejjer och flyttade hem till campuset igen. Skönt att vara hemma men har haft det helt fantastiskt bra, bortsett från matförgiftningen!
Tack så himla mycket, ni är min andra familj! <3

Senaste veckan!

Ojoj nu har det hänt massa sen sist!! Varning för långt inlägg.
Förra veckan spenderades lite tid med alla kusiner och moster som var här. :)
Sen på torsdagen hade vi lite utgång, först god italiensk mat och sen goda drinkar!! :D
Fredagen spenderade vi på Dubai Mall, världens största köpcentrum. Där strosade vi runt bakfulla.. Eller vi gick till donken och åt. (där jag även fick psykbryt då det tog sjuk lång tid!!) sen gick vi raka vägen till bion, bestämde oss för att ta första filmen som gick. Det var alltså 5 minuter senare. Det var INTE någon bakisfilm. Den var väldigt intensiv, spännande och knasig! efter det gick vi direkt till starbucks och fikade.. Sen lyckades vi alla köpa varsit par skor 1 pizza var och sen hem direkt! JAg och Else fortsatte med att kolla på greys anatomy och sedan kom karen så käkade vi pizza och kollade på Dear John. Mycket bra avslut på kvällen! :)
Lördagen spenderade vi lite tid i Burj Khalifa, världens högsta byggnad!
Sen åkte jag ut till plamen och träffade upp lindströms/oskarssons klanen. Vi käkade mumisg middag och umgicks! Sa sen hejdå till mina kära kusiner och moster. Saknar er och tack för senast!! <3
.
Sen har veckan mest spenderats i skolan och med plugg!!
Har fått en rapport vi ska skriva på 5000 ord om 2 restauranger. Vi är tilldelade att göra det i par och jag blev lottad att hamna med den ENDA personen jag INTE kommer överens om... Men det är väl någon form av karma. Så har börjat lite på den.. =) Vi har även haft lite skandinaviska myskvällar med tjejerna. Tack för det goda teet!! :D
I onsdags hade vi handbollskväll! Danskarna hade fixat jättemysigt och trevligt med massa godis och snacks i alla dess former. Vi var danskar, finskar, tyskar och jag!!
Fick med mej else på den svenska sidan! Dock räckte ju inte det så långt!
.
Igår fick jag fin besök av Vera i någon timme. Sedan blev vi upplockade av Ullis och Jesper och så åkte vi till Souk Madinat. Jag ahde blivit tipsad om en spansk restaurang och efter mycket letande så hittade vi den! Det var helt sjukt gott och trevligt!! :)
massa goda tapas!
Gott bröd som serverades på ett anoorlunda sätt! :)
.
Sen strosade vi runt lite och Vera fick sej en glasprydnad med sitt namn i sand.
.
Sen åkte jag med hem till dom och bums i säng! Har varit en tuff vecka på många sätt så skönt att kunna slappna av och checka in på Palm Jumeirah tillsammans med lite familj! :)
.
Idag så var det soooooovmorgon!!!! Så skönt!! När jag vaknat så åkte vi till Mall of Emirates och snabbshoppade lite. Blev en topp och ett par skor. :) Sen hem och byta om för att sedan åka vidare till Dubai Polo and Equestrian club. Där njöt vi av en jättefin och stor brunchbuffé! Satt och njöt i gott sällskap av en av Jespers vänner och hans au-pair. Dom hade allting man kan tänka sig p åbuffen som man vill ha. Även lite live-cooking stations. Så som mexicanskt. Himmelskt!!
2 tjejer redo för brunch!
.
Efter att vi ätit färdigt så gick vi en sväng och kollade i stallarna. Helt fantastiskt fin hästanläggning. Luftigt och fräsht och stallen var inte så stora utan lagom men många. :)
.
Sen så trodde vi att det skulle vara en polo match men det visade sej att det var bara lite träning.. typiskt. Men men!
Vi hade mys ändå! <3
.
Sen åkte vi förbi campus så jag kunde hämta lite böcker jag glömde igår.. Tillbaka hit och då skulle vi beställa pizza.. Jag och Jesper var fortfarande mätta men en annan av oss var inte det.. ;) Några bitar gick i minnsann! Men nu känns det som jag inte behöver äta på 1 vecka!!! Så mycket god mat på ett dygn! :) <3
.
Imorgon åker familjen oskarsson-lindström till Oman. Jag ska ligga på beachen/poolen och plugga! Ska bli skönt att få lite nytta gjort..

Släktträff!

Måndag idag och andra skoldagen. Känns lite knasigt att det är måndag och andra skoldagen. Men bara att vänja sig!! Har iallafall haft ledarskap idag, den kursen kommer att bli intressant hoppas jag! =)
Sen hade vi även lite företagsekonomi.. Suck. Men jag fattade det!!!! Sjukt nöjd och lättat! :D Sen kom debit och credit och förstörde min värld.... Allt jag byggt upp förstördes..
.
Fick lite special hjälp efteråt och läraren lovar att jag kommer förstå snart. Han är nöjd om inte alla förstår efter första gången för då skulle hans jobb bli för enkelt. Jag kommer INTE göra hans jobb enkelt det kan jag lova han redan nu! Han är för övrigt den bästa läraren vi har! Hur dumt, bästa läraren på värsta kursen? Tror dom har räknat ut det där.. =)
.
Efter skolan satte jag mej och pluggade lite marknadföring. Tråkigt men intressant på samma gång. =)
.
Sen åkte jag till Mall of Emirates och mötte up typ halva släkten!! Ullis och vera har fått besök. Så Moster, sofia, william och helana var också med! Vi åkte hem till dom och bara pratade och umgicks! Sen vart det supergod middag och trevligheter! Fick även med en massa fina grejjer från Sverige! Nu ska både magen och levern bli glad ska vi se!! :D Tack återigen!
.
Väl hemma var det bara att trycka ner näsan i marknadsföringspapprerna igen! Har fortfarande en del kvar att läsa...

Skolveckan har startat...

Söndag och skolveckan är igång! Jippie!.....
Började med lite food and bevarage management. Helt okey kurs. Vi pratade mycket om snabbmat och hur det går till och sånt. :)
Sen var det career fair. Det var liksom som en företags mässa. Så massa företag som erbjuder praktikplatser och extra jobb. Gick ganska snabbt då jag inte har praktig förrän om 1 år och jag kan inte jobba extra på grund av axeln..
.
Efter lunch hade vi företagsekonomi. Herrejäklarns vad komplicerat! Jag fattar typ ingenting!!! Det finns nämligen både på brittisk engelska och amerikansk. ASLÄTT att hålla isär!! Account recievable hit och owners equity dit och sen slänger vi in lite liabilities i det hela. Ja sen är jag helt lost. Men en som pluggar med oss har en master i företags ekonomi! Det kommer bli min nya bästis!!
.
Efter det så hade vi culinary och fod and bevarage service. Det är samma lärare och 2 timmar efter varandra i samma sal så dom vävs samman lite gran. Idag gick vi igenom olika sätt att tillaga mat, låter jättetöntigt men vi hade 9 olika sätt och om ni kan namnge alla dom nio blir jag impad!! sen gick vi igenom alla olika serveringssätt. Typ bordsservering, själv servering etc och vart det tillämpas. Ganska kul faktiskt! men vi slutar inte förrän 18 på söndagar, lite segt kanske...
.
Kvällen har spenderats framför datorn och så har jag läst. Middagen idag bestog av 2 rostade mackor med ost! Mm! Har haft mycket kulinarisk mat idag!
Nu ska jag läsa lite till och sen sova... Idag har inte varit någon höjdare så kan inte bärga mig innan jag får göra slut på den här dagen! God natt!

Lördags/pluggkväll/filmkväll

Ja så har min kväll sett ut!
Hade middagsdejt med Else. Vi pratar ganska mycket om andra världskriget just nu. Har snöat in på det igen.. Vi hade båda ganska bra koll på olika saker så vi fick ihop det rätt bra faktiskt!!
.
Efter det så var det pluggning som stog på schemat för min del. Började läsa men det var såå tråkigt. Så kom på att jag hade en film som jag skjutit upp alldeles för länge att se. Det är till våran ledarskaps kurs. Vi skulle se K19 the widowmaker. Handlar om en sovjetisk ubåt under kalla kriget. Den var inte asbra men blev spännande på slutet.
Och nu är det dags att sova.. Känner mig inte så trött men måste få min sömn! =)
.
God natt allesammans!

Slut på ledighet!

Hemma igen!! Direkt efter stranden så gick vi och skulle handla. Några danskar sa att dom visste var det var och att det var nära. Det var nära men vi gick vääärsta omvägen..! Men men. Det var en trevlig promenad iallafall! Bra också att ha lokaliserat en mataffär med gångavstånd..!
Stranden var nice. Lite blåsigt men men. Tanken var att vi skulle plugga. Men så fort vi tog upp böckerna så kom vi på något viktigt att prata om.
.
Lunch på stranden som jag och Else delade på. Vi använde iallafall böckerna som bord! :)
.
Glömde berätta om att dom ger ut GRATIS islgass på stranden. Toppen! Han lär ju ha det bäta jobbet.. haha! =) Den är riktigt god också, söt med lite lätt syrlig citronsmak! Mmm!
.
.
Nu ska jag duscha en lång dusch och få bort solkrämen och saltet.
Sen MÅSTE jag plugga lite ikväll.. Kanske snaskar i mig lite godis också..
Och så har jag middagsdejt med Else! =)

Lördagsmorgon...

...och jag vill INTE gå upp ur sängen! Såå skönt idag. Allra helst eftersom skolan är imorgon och börjar tidigt varje skoldag. Tur att vi ska till stranden idag. Känns liiite lättare att ta sig upp iallafall..
.
Igår gick vi till SOuk Madinat och drack lite drinkar. Den godaste strawberry daiquirin jag druckigt tror jag! (förutom mina egna förstås...)
Riktigt trevligt hade vi. Jag Else och Karen.
.
Jaja, antar att jag måste gå upp nu om jag ska hinna ner till stranden med de andra..

En dag på stranden.

Burj al Arab, sjuan, burjen, seglet, kalla den vad du vill men häftig är den..
Bilbevis!
.
Vi hade det rätt härligt.
.
I dubai har man inte plasthinkar på stranden, du har en champagnehink. Vad annars?
.
Else, min finska vän och granne. Vi hade rätt bra bakgrund.
.
Jumeirah Beach Hotel, med den på ena sidan och burjen på andra så har vi haft en bra dag på stranden.. Strandenområdet vi låg på kostar ca 500 kronor att komma in på om man inte är gäst eller jobbar/studerar inom Jumeirah!
Vem betalar det?!
Jag och Else flyter framför Burj al Arab.
.
Nu ska jag duscha och sen plugga lite.. Så får vi se vad vi gör ikväll!

Ledig

God morgon! Idag har jag haft sovmorgon! Riktigt skönt! Första gången sen vi kom som jag inte har satt klockan på ringning! Även första gången som inte skolan har planerat något åt oss!!
så idag ska vi spendera dagen på stranden! skönt! =)
.
Igår var vi ju på bio, riktigt mysigt! Filmen var mycket roligare och bättre än jag trodde, New Years Eve såg vi! Feel good-movie på hög nivå! :)
Innan bion så fikade vi lite. En Frozen Hot chocolat, tyckte namnet var lit ekonsitgt! Men riktigt gott!! KOmmer bli perfekt när det är riktigt riktigt varmt ute! :D hehe
.
Nu är det dags att gå upp och starta dagen! :)

HEEEEEEEELG!!

Ja jag vet att det är torsdag, men i Dubai tar man helg på torsdagar! Första skolveckan är avklarad! Så skönt! :)
Idag har vi haft introduktion hur det funkar i restaurangen och köket. Vi har ju en serverings klass och en köksklass. Kommer bli riktigt kul! =) Så vi har gått igenom hur allting funkar. Herregud vad tråkigt det var.. Nyttigt att se vart allting var men men..
.
Senhar jag även fixat det sista med datorn och lite sånt! =)
Sen lagade jag en GRYM chili con carne! Med ganska mkt chili i, ett nytt försök att få bort förkylningen! =)
Nu är det bio med de finska tjejerna! Ska se new years eve! Kommer bli nice!

Onsdag!

Igår direkt efter skolan så fick jag celebert besök av min äldsta kusin och Vera! Kikade runt lite på skolan och sen köptes det glass till vera och så fikade hon på det på mitt rum medans det inspekterades! =)
Sen åkte vi vidare ut till palmen där dom residerar för tillfället! Där bjöds det på pannbiffar med brunsås och kokt potatis!! MUMS! Vi lämnade över disken till Jesper och så åkte jag och ullis till Dubai Mall, världens största köpcenter! Vi strosade runt och gjorde en del fynd, bland annat så hade dom bath and bodyworks!! Min favorit hudlotions butik (ja jag som tjej har en sådan!!) och det var ju givetvis REA där!! SÅ köpte en av mina favorit hudlotions till panpris! och även 2 handtvålar som blir som lödder/skum i handen! TOPPENBRA!!
Klockan tickade på snabbt och helt plötsligt var klockan nästan tio! Så vi tog en taxi hem! Mycket trevlig eftermiddag/kväll! Tack ännu en gång!
.
Idag har vi haft EXTREMT tråkigt. Vi hade typ "miljö hälsa" kurs. Mest om bakterier och hur dom växer. Fy satan vad äckligt, ska aldrig äta ngt under 65 grader tänkte jag först. Men å andra sidan har jag alltid gjort som jag gjort och jag lever ju än, sant? Men det var sjukt tråkigt och ointressant!! Så skulle vi ghöra ett test på slutet på 25 frågor. Tror jag hade kunnat göra testet innan och klarat det.. Men men. Dubais lag är Dubais lag!!
.
Efter skolan har jag mest fixat massa tråkigheter och strul. Typ försäkringsbolag och dator etc. Inget intressant!
Lagade även linsgryta och bjöd min finska vän Else på. Hon gillade den och jag gillade den givetvis, dessert blev en chokladmuffins som vi delade på. Köpte den när jag hade en liten humördipp bland allt strul med faxar och försäkring. Sen när jag kom till rummet insåg jag att jag inte ens var sugen.. That's life!
.
Nu är det dags att sova snart! För er som undrar har förkylningen nästan gått över, tappade dock rösten igår så är väldigt hes. Men jobbar på det. =)

Eftermiddagsshopping.

Eftermiddagen spenderades i Mall of Emirates med Else. Vi strosade runt i affärer. Köpte dock inget spännande, ett par leggings för 30 spänn (!!) och ett sovlinne på American Eagle.. Sen gick vi till mataffären och shoppade loss! Så nu har jag mat för en lång tid framöver. Bland annat planerar jag att göra lasagne, chili con carne och massa omeletter.
.
.
och om man inte har micro så är det här ett mycket bra sätt att värma mat på...
Koka pasta och värma köttfärsåsen i vattenbad. Perfekt!! Och så sparar man disk för man kan äta i skålen sen! Toppen! ;-)
.
Efter det invigdes min nya kopp och mina nya ljus med lite kvälls plugg. Gäller att hänga med från början! =) Det är dock väldigt intressant, än så länge! =)
Men nu är det dags att hoppa i säng. Försöker fortfarande vila bort min förkylning, det verkar hjälpa!! Om dagarna knaprar jag strepsils, min nya bästa vän, och billig är den också!! :) Billigt gillas av mig just nu kan jag säga! :)

Måndag!

idag är det måndag och andra skoldagen är avklarad. Känns lite konstigt att det ärmåndag och veckan redan har gått 2 dagar?!? Men men!
.
Igår hade vi BBQ här på skolan! Mycket goda burgare bjöds det på!! Dock gick jag och la mej typ på en gång efter jag ätit. Vilar bort min förkylning verkar funka! :D
.
Imorse började vi dagen med att ta blod prov. Det gick bra och VÄLDIGT snabbt! In och ut typ. tjoff tjoff! Men det var ganska mkt folk och vissa hade VIP (?). Sen skulle vi röntgas, det tog dock väldigt lång tid innan det kom igånr och väldigt lång tid innan alla var klara. Han som hade papprerna var kanske inte den mest organiserade människan.. Men tillslut kom vi iväg. Dock hann klockan nästan bli 11 innan vi kom tillbaka så min lärare tycket inte jag skulle komma till lektionen som var ledarskap. Har fått lite info och ska få en film att titta på! :)
.
Sen efter lunch så hade vi accounting.. Gjorde typ samma som igår men liite mer komplicerat och efter 45 minuter så var vi klara, skulle egentligen hålla på i 2 timmar! Sweet!
Så tillbaka till rummet och började läsa lite i häftet jag fick av läraren i ledarskap... hon sa att jag skulle antagligen behöva läsa det 6 gånger innan jag förstog den.. =S
.
Nu väntar jag på att Else ska bli klar så ska vi åka och handla lite! Behöver massa grejjer och mat!! :)

Första dagen i skolan!

Ja då har vi avklarat första dagen i skolan! :)
Vi började morgonen med food & bevarage managament och sedan accoutning (typ företagsekonomi). Accounting och jag kommer inte komma bra överens...
Sen hade jag håla i några timmar, passade på att hämta ännu fler lika tjocka böcker, varav en accounting!! Gaah!
La mig även och vilade lite då förkylningen INTE vill ge med sig.. Sedan hade vi culinary, typ vad som händer i köket den kommer nog gå hand i hand med proffesional food preparation tror jag. Efter det så hade vi Food & bevarage service. Verkar intressant båda 2!
.
Nu är jag tillbka på rummet, vila lite! Sen om 40 minuter så ska vi ha en stor "välkomna tillbaka" BBQ (grillbuffe typ!) Kommer bli smarrigt! =)
.
Imorgon ska vi börja dagen med att ta blodprov, bra start NOT!
Ska försöka frossa i lite apelsiner, C-vitamin!!

Thank god for IKEA!

Idag ahr vi varit i en moské som var gjord för turister. Det var intressant. Lärde mig lite nya grejer. Men vi har fått så mycket information om islam redan, känns som jag snart kan hålla ett föredrag! Men mycket man har trott om islam är iallafall inte riktigt sant.
Här är jag innan vi gick in i moskén. :) Jag har fortfarande inte riktigt listat ut hur jag vänder på bilder, vilket är extremt konstigt för jag vet att jag gjort det förut! =S
.
I moskén, vi satt i mitten där och så var det 2 muslimska personer, 1 man och 1 kvinna som berättade massa.
.
Mekka.
.
Sen när vi kom tillbaka så hade vi ett möte med "student council" det är representater från eleverna som fixar olika event och för våran talan. Elevråd typ!
.
Efter det käkade vi lit elunch och åkte till ett köpcenter som heter Festival City, huvudanledningen för besöket var IKEA! Men vi strosade givetvis runt lite först. Hittade det här!
LYCKA!!!
.
man väljer vad man vill ha för glass och sen "bakar" dom in massa gott i det, jag valde choklad med chokladdeg och chokladbitar i!
Gott!!
.
Sen gick vi till IKEA. Jag vann, köpte mest! men ändå under 500ingen!! NÖJD!
Köpte blanda annat en bäddmadrass då jag inte har ngn och har fått blåmärke på min höft! :S
Så köpte jag även lite annat, ljushållare, blockljus, servetter, en kopp (dom vi har är så små), en ugnsform (har ingen micro så måste ju kunna värma mat!) massa plastlådor och en handdukshängare man hänger över dörren!!
Ögonmåttet är väl kanske inte det bästa! Men ajg sover ju ändå inte på kanterna!!!
2 värmeljushållare och 3 små skålar! :)
.
Alla mina köksköp! Diskade ur allting på en gång, stolt! Kanske finns det hopp ändå?
.
Kanske en duk under skulle göra susen! :)
Notera även tidningarna, survival kit proof nr2!!
och GIVETVIS kalles kaviar!! Som ajg även fick min finska vän att prova, hon godkände den! Köpte dock inte ngn mer mat alls! Tänkte försöka flirta lite med kuson och moster som kommer ner snart! ;-)
.
När vi kom hem så gjorde vi inte så mkt mer. Fixade iordning, städade (!)  och sen lite middag i poolbaren och te med finska tjejerna! Håller på att bli förkyld, ironiskt nog! Har så himla ont i halsen och snorig.. Tidigt i säng ikväll. Imorgon är ju första dagen i skolan!! :D Ikväll kommer jag nog sova gott, på min nya bäddmadrass! Billig var den också så! :D
<3IKEA!

Wald wadi och kusinåterseende!

Ja vi började ju dagen med att gå till Wild Wadi waterpark. 15 grader ut och ingen var väl astaggad på att bada. Men värmen kom ganska snart... Det var bara vi fram till ca klockan 10. Då öppnade parken.. Vi hade lite teambuilding övningar. Jag kunde inte vara med på ngn på grund av axeln... Lite tråkigt men bättre ta det säkra före det osäkra!
Först började vi med lite uppvärmning.
Här är första övningen, det var som en staffet. Men istället för en staffetpinne så skulle man ta av och på sig livvaktskläder och sen springa/simma över till anda sidan av poolen och tillbaka!
.
.
Samling i vattnet.
.
Andra grejen var att man skulle paddla ett varv i poolen/forsen eller vad man ska kalla det..
.
Sen fick alla åka en jättehög rutschkana. Men kunde inte vara med på det heller. Men men!
Sen fick vi alla varsit lunch armband och inträdesarmband och vi fick vara kvar hela dagen. Så det var riktigt nice! Jag åkte dock bara en sak. Vågade mig inte på de andra, det får bli sen när axeln är bra! :D
Jag åkte en ruschkana som var omvänd. Det var vattenströmmar som puffade oss uppåt istället för neråt! Men sen gick det ju givetvis ner också... :)
Jag låg mest och softade i solen! Vi gick hem runt 13 tiden. Skypade lite och satt vid datorn. Hittade en jättebra sida jag kan streama serier och filmer ifrån! toppen! :D Kollade senaste greys anatomy, omg!
Sen bar det iväg mot mall of emirates och där mötte Jesper, Ullis och Vera upp mej så handlade vi och åkte hem till dom! Lagade mat och umgicks lite! :) Mys!! Fick även ltie grejer mamma skickat ner! Tack för det! :D
.
Nu ska jag försöka sova snart. Trött och hemskt ont i axeln, något jag verkar få vänja mig vid! However!
Imorgon så ska vi till en moské, ska bli mycket intressant!
Här är även bilder på två mycket kända hotell.
Burj al Arab det 7stjärniga hotellet!
Jumeirah Beach hotell. Båda hotellen ägs av samma ägare som skolan! =)

vad gör ni nu?

Fredag..

Är uppe astidigt! 7 gick jag upp.. Trött vill jag lova...
Är inte astaggad på att gå på vattenland 8 på morgonen och det är 15 grader varmt ute.. Teambuilding. Det blir ju iaf varmare under dagen!
Och idag har ju även Ullis, JEsper och Vera landat! Så ska träffa dom senare är tanken! :D

Another day..

Sådärja! nu har jag precis kommit hem från provning av våra kostymer vi ska få! =) Blir nog bra det där till slut hoppas jag...
Vi har även haft lite annan info. Har bland annat fått våra datorer från skolan! Så nu blir det att använda PC igen. hur nu det ska gå..!!! Men hur svårt kan det vara? Jag menar alla andra gör ju det så... ;P
.
Första bildbeviset på att jag använt mitt "survival kit" en rosa penna, den svarta har jag dock hela tiden i min väska och den har används flera gånger. ;)
.
.
Här är 2 böcker av det jag ska läsa nu i vår. Dom väger en hel del och är väldigt tjocka så det kommer bli lite tungt på flera vis..
.
Nu får vi se vad kvällen har att erbjuda!
.
Imorgon har vi teambuilding på ett vattenland som ligger här precis brevid, Wild Wadi heter den!

Lite bilder på rummet.

Ja så här bor jag då. Det är ju mitt rum så det är givetvis lite rörigt...
Här är badrummet
.
Köket typ och en del av rummet..
.
Och här är rummet!
.
Helt okej, jätte mycket förvaring, har dock inte så mkt att förvara!
.
Vi köpte inte så mycket i köpcentret. Köpte ett knivsett+sax för typ 20 kronor!! Får väl se hur länge det funkar, men det var iallafall överförväntan!! =) Köpte lite annat tråkigt typ tvättmedel....
.
När vi kom hem så käkade vi lite på rummet. Jag slängde ihop en köttfärsås. Vart väldigt gott faktiskt! =)
.
Jag har träffat lite tjejer som jag umgås med. Det är 1 annan svensk tjej, 2 finska tjejer och en dansk. Vi scandinaver håller ihop.. hehe. Så det var vi fem som var i köpcentret..! =)
.
Förövrigt är det jättekul att det var så många som läste första inlägget. ÖVER 60 stycken!! och INGEN lyckades fälla en kommentar...?
För er som INTE vet hur man gör så trycker man på ordet "Kommentarer" och det finner ni under själva inlägget.
Sen hoppas jag att ni förstår hur ni gör sen... Piece of kaka med andra ord!!
.
Har även fått igång internet i mobilen. Viktigt. Så nu kan ni nå mig överallt när som helst, förutsatt att ni får mitt nummer. +971552545053. Spara det så finns jag på whatsapp också då..
och glöm inte skype: anna8810
Har även skype i mobilen..
.
Inte ås värst vettigt inlägg.
Imorgon är andra agen på "orientation week" Får se vad den dagen har att ge!
Over and out!

Framme och första dagen!

Jag är framme och allt har gått bra..! Och nu har jag även internet!
Landade 23:30 på måndagkvällen och i kön till ögonscanningen (för visum) så träffade jag 2 finska tjejer som skulle till samma skola! -SKÖNT!
.
Allting gick bra på flygplatsen, förutom att min väska är heelt paj. Men var aslångkö till felanmälan så tröttheten tog över, och det faktum att dom stog och väntade på mig!!
Vi tog en taxi och så kom det en tjej och mötte oss och visade oss rummen. Rummet är helt okej inget att klaga på, förutom att det inte finns knivar och saxar!! Men vi har en skärbräda, WTF? Innan jag kom i säng var klockan närmare 3 på morgonen!
.
Igår så gick vi runt och kollade lite på skolan. Området är fint. =) Sen åkte vi till Mall of the Emriates, det är samma köpcenter som skidcentret ligger i. Köpte dock bara mat... Believe it or not! =D
Sen på kvällen lagade vi lite mat tillsammans och sen packade jag upp allting och gjorde iordning! =)
Idag så har vi haft genomgång och gått runt i skolan. Träffat alla lärare och elever. Alla verkar väldigt trevliga och snälla. Förutom typ 8 kineser som mest är för sig själva...
.
Nu ikväll ska vi iväg till köpcentret igen. Ska köpa lite tvättmedel och knivar o saxar.. ;P
Ni får ursäkta den sjukt tråkiga designen. Vet inte hur man ändrar och får se om jag lyckas få reda på det....
.
Om ni vill få tag på mig så finns jag på skype : anna8810
Och så har jag ett nummer men vet inte riktigt vart jag har det..
.
Kommer nog lite bilder senare idag har inte hunnit lägga upp eller ens tagit några bilder än!

annaidubai

Jag pluggar Hospitality Management på skolan Emirates Academy. Här är lite av vad som händer i mitt liv at the moment..

RSS 2.0